top of page

Verhoog jouw Succes met 'In Consignatie' Verkopen: Tips voor Winkeliers

Bijgewerkt op: 29 apr.
Het verkopen van producten 'in consignatie' biedt winkeliers een unieke kans om hun assortiment tegen lage kosten uit te breiden en hun omzet te verhogen. Maar om echt succesvol te zijn in deze vorm van verkoop, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn en enkele best practices te volgen. Hier zijn enkele handige tips om jouw 'in consignatie' verkopen te optimaliseren:

  1. Ken jouw kosten: Voordat je instemt met een consignatieovereenkomst, is het belangrijk om jouw kosten te begrijpen, inclusief het bemiddelingspercentage dat je aan de verkoper in rekening brengt of met de verkoper uitonderhandelt en eventuele andere vergoedingen.

  2. Onderhandel over de voorwaarden: Zorg ervoor dat alle voorwaarden van de consignatieovereenkomst duidelijk zijn en onderhandel indien nodig over de voorwaarden om ervoor te zorgen dat ze gunstig zijn voor jouw bedrijf.

  3. Houd nauwkeurige records bij: Zorg ervoor dat je nauwkeurige records bijhoudt van al jouw 'in consignatie' verkopen, inclusief de verkoopprijs, het bemiddelingspercentage en de looptijd van de overeenkomst.

  4. Communiceer regelmatig met de verkoper: Blijf in contact met de verkoper en communiceer regelmatig over de status van jouw producten, wijzigingen in de overeenkomst en de opbrengsten.

  5. Evalueer regelmatig jouw prestaties: Neem de tijd om regelmatig jouw 'in consignatie' verkopen te evalueren en te analyseren, zodat je kunt identificeren wat goed werkt en waar verbeteringen nodig zijn.

Door deze tips toe te passen en gebruik te maken van onze consignatie software, kun je jouw 'in consignatie' verkopen optimaliseren en jouw winkel naar nieuwe hoogten tillen.

0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page